OVER ONS...

Logo AS Factory

AS Factory is een gloednieuw dak dat Sjoeboe! en Animado! boven hun gezamenlijke huis hebben voorzien. De A en de S in de naam zijn natuurlijk een verwijzing naar de projecten Animado! en Sjoeboe! maar staan ook voor 'association', de vereniging van beide organisaties.

Beiden blijven ze immers hun zelfstandigheid behouden voor wat betreft hun eigen aanbod. In de toekomst zal het dus mogelijk blijven deel te nemen aan een kleuterkamp bij Sjoeboe! of een theatervoorstelling in te huren bij Animado! Elk project, elke deelwerking beschikt over een eigen coördinator die de dagelijkse werking verder blijft opvolgen. 

Er is heel wat expertise in huis en de laatste jaren werden heel wat samenwerkingen tussen beide projecten opgezet. Zo werden docenten ingezet voor beide werkingen, werden er steeds vaker activiteiten en evenementen samen opgezet en werd materiaal tussen beide organisaties uitgeleend. De bedoeling is om de huidige samenwerking nog verder uit te bouwen, evenementen in eigen regie de kans te geven om te groeien onder een nieuwe noemer en verder te kunnen inzetten op de sterktes die de organisaties vandaag al hebben.

1+
uren vol speelplezier
1+
succesvolle projecten
1+
vrijwilligers
1+
deelnemers
RRH-160910-RessiCas2-8307230_GPR
Kenzie Brackx Coördinator Animado! | Bestuurder

Kenzie (°8 december 1993) is binnen AS Factory verantwoordelijk voor Animado! Hij wil met AS Factory verder werken aan de professionele uitbouw van evenementen in eigen regie. De samenwerking tussen Animado! en Sjoeboe! is de laatste jaren enorm sterk toegenomen, onder meer in de uitbouw van evenementen. Kenzie is ook actief als lesgever binnen de musicalreeks van Sjoeboe! en wil graag dat beide projecten zowel hun zelfstandigheid behouden als hun groeimogelijkheden optimaal benutten.

Kevin Flander Coördinator Sjoeboe! | Bestuurder

Kevin (°2 augustus 1997) is binnen AS Factory verantwoordelijk voor de werking van Sjoeboe! Naast docent Wobbelturnen en Multimove is hij ook al jaren actief als animator/ choreograaf/ dramaspeler/ … bij Animado! en was hij al eerder aan de slag als choreograaf van verschillende recreatieve voorstellingen. Met AS Factory is een nieuwe stap gezet naar de verdere uitbouw van de projecten waar hij zijn schouders met plezier onderzet. 

_DSC6625